Inici > El projecte

El projecte


La malla. Tendències en xarxa

Vivim en un món connectat, on les distàncies es resolen amb un clic de ratolí. On les barreres s’esborren i els diferents mons es barregen i es mesclen. On la paraula, el gest, la imatges es fusionen per traçar un embull de disciplines. A La Malla. Tendències volem explorar cada setmana aquest nou encreuament de camins de la mà dels seus protagonistes: creadors, cineastes, artistes, escriptors, músics. Ens endinsarem en les darreres tendències en el camp de la literatura, veurem què és cou en el sector audiovisual, les interferències de les tecnologies en àmbits com ara la dansa, l’art o la música.

Una de les apostes fortes del programa són els petits concerts privats que cada setmana faran de fil conductor del programa. És tracta de temes de músics emergents de l’escena catalana que ens presentaran els seus temes d’una forma ben especial. Relk, Oníric, El Petit de Ca l’Eril, Mazoni, Élena i molts més, aniran passant cada programa pel nostre escenari.

Aquesta Malla és l’hereva d’un projecte anterior, La Malla, que va arrencar el 2001, quan la majoria de nosaltres no sabíem encara ni enviar un correu electrònic ni què era un web. Des d’aleshores, ha plogut molt i el programa s’ha anat adaptant als temps que corrien i metamorfosejant. Ha flirtejat amb la ciència, amb l’art, amb la música i el cinema, fins a arribar on és ara, a aquest encreuament de camins del món 2.0 que volem explorar.

La Malla tendències és un programa de 55 minuts de durada que està produït per Canal Blau TV i Minifilms. Es distribueix per la XTVL. També hi participen altres productores: La Bífida, Imago i Bad Music.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl_negre