Inici > L'equip

L'equip


Tot va començar en una pizzeria fa prop de dos anys, quan el Ramon, la Cris i la Clara es van trobar i van començar a parlar de projectes i d’històries, d’art, de ciència i de tecnologia. Per aquelles dates, el Ramon Balagué, realitzador, estava al capdavant de la productora Minifilms i es movia al camp de la publicitat i la televisió. I la Clara Virgili i la Cristina Sáez s’havien llençat al món del freelance, col·laborant en Catalunya Ràdio, La Vanguardia, l’Avui i altres mitjans. I així, entre macarrons, calzones i lambrusco va néixer el primer equip mallero.

L'equip de La Malla Tendències ens hem fet grans. Al Ramon i a la Cris, els que tiren del carro, se’ls han sumat l'Egoi Suso, càmera inquiet i muntador tot terreny; el Salva Viñets, melòman i muntador; l'Oriol Bosch, director de fotografia, que ens dóna suport vital quan no podem seguir el ritme i ens ajuda que el programa quedi “bonic”; el Bernat Martino, “vét aquí una vegada una veu enganxada a un home”; les guionistes Clara Arnedo i Lídia Gàzquez, creadores d’històries. La Clara Virgili, productora, ens coordina a tots i fa que ens entenguem. Entre tots, intentem construir una mirada creativa i aportar un toc de màgia als reportatges.

I és que els Minifilms som gent inquieta. Ens agrada tafanejar què és cou en aquest món en què vivim. Ens agrada experimentar i les astracanades; endinsar-nos en nous àmbits i descobrir coses noves. I amb l'excusa de fer un programa, aprenem de tot el que passa.

L'equip de La Malla Tendències som:

Ramon Balagué, realitzador

Cristina Sáez, directora

Clara Virgili, productora

Egoi Suso, Oriol Bosch i Salva Viñets, càmeres i muntadors

Clara Arnedo i Lídia Gàzquez, guionistes

Bernat Martino, locucions

 

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl_negre