• 09/12/2010

  FESTIVAL A PART, MINIPUT, LAS MIGAS

  Al festival A Part de Girona es barregen propostes innovadores i experimentals d' art, música, dansa, instal·lacions, performance i teatre. Per 16è any arriba a Barcelona la mostra de televisió de qualitat Miniput, una marató de 12 hores de nous formats televisius. El cinema es fa ressò de la frase de Hobbes de "l'home és un llop per a l'home" i retrata el perill de convertir-nos en bèsties salvatges. A la Barceloneta, el grup català de flamenc Las Migas, format per quatre noies, ens interpreten alguns dels temes del seu primer àlbum.

 • 19/04/2010

  Globalizarte - Plataforma artística

  Globalizarte és un projecte que va néixer com a col·lectiu artístic l'any 2007, pero ara s'ha convertit en una plataforma que cerca col·laboradors per a l'activisme. Les seves accions tenen lloc al carrer i busquen el contacte amb el públic i remoure consciències. Barcelona, Madrid o Buenos Aires són les ciutats on desenvolupen la seva activitat crítica, a través d'eines com els jocs malabars o la performance. Vam assistir a una de les seves últimes accions al cor de Barcelona, al passeig de Gràcia.

 • 10/05/2010

  Alba G. Corral - Artista visual

  Alba Corral és una artista visual que es dedica a fer live cinema, performances en directe on crea històries narratives audiovisuals en temps real. Des de fa 5 anys, col·labora amb nombrosos músics de l'escena barcelonina.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl_negre