• 26/10/2009

  Festival VAD

  La instal.lació Refugi de Malpelo està produïda pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona, com a part de l'exposició Esprit de Corps.

 • 29/03/2010

  Atopia CCCB - Exposició

  Al segle XVI Tomàs Moro va descriure un món idealitzat, l'utopia. Ara, cinc segles més tard, la ciutat, que durant tant de temps va ser aquesta utopia per a molts, s'ha convertit en una font d'angoixa, de tristesa, de soledats per als ciutadans que hi viuen. L'Atopia és el malestar per la ciutat i és també el nom de la mostra que exposa aquests dies el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Més de 40 artistes parlen de les relacions entre la ciutat i els seus habitants; dels èxodes, de la massificació; de la solitud; de la violència; de la por.

 • 12/01/2010

  Cultures del canvi - Exposició

  "Cultures del canvi. Àtoms socials i vides electròniques" és un projecte expositiu del Centre d'Art Santa Mònica que estudia les dinàmiques culturals i socials des d'una perspectiva altament multidisciplinària, de la mà de les ciències de la complexitat i les tecnologies digitals. L'exposició  neix amb la celebració a Barcelona del congrès "Cultures of Change / Changing Cultures", on sociòlegs, filòsofs, matemàtics, biòlegs, físics, tecnòlegs i artistes aporten la seva visió sobre les dinàmiques culturals en el món contemporani.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl_negre